Om oss

C-Medical Gynekologi och Fertilitet öppnades under hösten 2022 i nyrenoverade lokaler i Wonna Tower, på Kungsholmen, och är anpassade helt efter verksamhetens behov.

För oss är det viktigt med en vilsam och lugn miljö så att du som besökare får bästa möjliga upplevelse vid ditt besök. Detta har vi haft i åtanke vid utformningen av kliniken. Laboratoriet och operationssalen håller mycket hög standard och är inredda för att hålla högsta nivå med avseende på samtliga väsentliga kvalitetsparametrar. Utrustningen som används är ny, modern och högteknologisk.

Anmälan sker i vår reception på plan 7 för samtliga ärenden. Fertilitetslaboratoriet och operationsavdelningen ligger på plan 8.

Avbokning

Avbokning kan göras direkt via telefon, 076-312 09 31.

Dataskyddsförordningen (GDPR) gör att vi inte korresponderar via e-mail. För icke personrelaterade förfrågningar kan vi nås på gynsanktgoran@cmedical.se.

Om du uteblir från ett besök utan att avboka senast ett dygn i förväg debiteras du 400 SEK + administreringsavgift 70 SEK.

Rådgivning kring fertilitet och infertilitetsbehandling

Vi erbjuder rådgivning kring fertilitet samt infertilitetsutredningar och -behandlingar såsom IVF och insemination. Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg och spermier i fertilitetsbevarande syfte.

Till oss är alla välkomna, både par och ensamstående, och ni kan söka er till oss oavsett var i landet ni bor. Ingen remiss behövs. Vi erbjuder Region- såväl som privatfinansierad vård.

Läs gärna mer på cmedicalfertilitet.se eller ring oss direkt på 076-184 85 85.

Om Minerva Medica och C-Medical

Minerva Medica AB grundades 2014 och består idag av tre kliniker i Uppsala och Stockholm: GynHälsan/StudentGyn, GynHälsan Fertilitetsklinik och C-Medical Gynekologi och Fertilitet. Minerva Medica AB är dotterbolag till C-Medical – ett norskt privatfinansierat vårdföretag med svensk filial.

C-Medical är specialiserade inom urologi, gynekologi och fertilitet och består idag totalt av ett tiotal kliniker i Norge och Sverige.